Publicerat: / Allmänt

Solen värmer,Jag är så fäst vid denna katt.
Vill aldrig bo utan honom men som det ser ut nu så kanske jag tvingas göra det om mamma säljer huset och jag flyttar ner på Ljusdal till en lägenhet.. 
Jag har inte mage att tvinga min lilla bebis att bli inne katt när han tycker om att vara ute så mycket, samtidigt som jag inte vill att han ska flytta till hybo där det enbart är skog och en massa djur.. 
Usch vill ha min lilla bebis för mig själv, men ska försöka klura ut något bra och förhoppningsvis slipper vi skiljas åt! ♥ 

Tidigare idag så skrev jag till Emma. 
Vi möttes på slotte där vi pratade en massa innan vi gick på delins för att handla lite gofika. Efter det gick vi hem till henne och mattias och jag och Emma gick in i köket och pratade om allt mellan himmel och jord, tills idol började. Då gick vi till soffan och gav mattias sällskap. Sedan följde hon en mörkrädd liten Sandra på bit, hihi! 
Hon är go min Emma! ♥

Just precis nu är det ju faktiskt fredag!!! Och det betyder att mitt hjärta kommer hem, så som jag saknat honom! ♥ 
Så om jag inte blir inrigd på jobb imorgon ska jag försöka sova ut sedan städa rummet duscha å fixa en massa mys!! Längtar som en tok, både för att få göra fint och för att få träffa Päris!! 

- vi klarar allt, bara vi är tillsammans.♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hej jag heter Sandra Hamrén och är 18 år. I min blogg kommer ni få läsa om mina tankar, intressen och vad jag gör på fritiden.

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo